Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDENTSKI ŽIVOT

Srušio se strop u Studentskom domu Lašćina

Urušen strop
Foto: Facebook
11.03.2019.
u 17:01

Ovaj studentski dom je inače poznat po djelomičnom rješavanju problema, a studenti trenutno ni ne mogu riješiti probleme jer nije oformljen domski odbor za ovu akademsku godinu.

U nedjelju je došlo do urušavanja dijela krova na ulaz u paviljon u Studentskom domu Lašćina nedaleko od Maksimira, objavila je na svojoj Facebook stranici Sveučilišna lista Zajedno.

Srećom nitko nije ozlijeđen. Ovaj dom je poznat po stalnom "krpanju" što zapravo ne rješava infrastrukturne probleme. Otegotna okolnost rješavanju ovih problema je i što Studentski zbor Sveučilišta još nije imenovao domski odbor za tekuću akademsku godinu zbog čega i ne može doći do hvatanja u koštac s problemima.

Žena se "olakšala" u izložbenoj WC školjki

Ključne riječi

Komentara 7

RP
rpzagreb
18:55 11.03.2019.

Ma glavno da tata grada radi manhattan, sve drugo je nevažno kako ljudi žive, kako grad funkcionira.

MU
Mukowsky
18:53 11.03.2019.

Bude to Blesavka Divljak zakrpala sa par tabletića.

Avatar Šlajfer:
Šlajfer:
10:55 12.03.2019.

Kako tek izgleda škola u centru Samobora, ulica Svete ane br 1, stara od 1601 godine ? A preko puta i pokraj župni dvor i crkva obučena i uređena u svilu i kadifu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije