Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srezovići ušli u klub

Pogledajte fotografije iz razorenog kultnog kluba Saloon!

saloon
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
19.04.2016.
u 16:50

Kako Saloon izgleda danas, možete vidjeti iz fotografija koje je danas ujutro snimio Večernji list sudjelujući u ulasku Srezovićevih u Saloon nakon sudske odluke u njihovu korist

Večernji list danas je kao jedini tiskani medij u Hrvatskoj ušao u prostore nekada kultnog zagrebačkog kluba Saloon. Vlaho i Maro Srezović dobili su pravnu bitku nakon dvije godine i osam mjeseci u kojem je periodu započeto i preuređenje Saloona u cilju njegova pretvaranja u narodnjački klub.

Kako Saloon izgleda danas, možete vidjeti iz fotografija koje je danas ujutro snimio Večernji list sudjelujući u ulasku Srezovićevih u Saloon nakon sudske odluke u njihovu korist.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

– Kako se osjećam? Ne znam, znao sam da je unutra ruševina, ali opet ne možeš biti spreman. Tu je 40 godina mojeg života, kaže Vlaho Srezović kojeg smo jutros zatekli kako prima neobičan “poklon”, svoju karikaturu koju je dobio prilikom otvaranja kluba. Vrijedan je komad zagrebačke povijesti prekinut aneksom ugovora kojim je Grad Zagreb prava na Saloon prenio Ciboni, a ona pak dala u podnajam tvrtki Klokan. I zbog toga će Srezovići materijalnu zadovoljštinu na sudu potražiti od Grada.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

>>Srezovići nakon više od dvije godine mogu opet ući u kultni klub Saloon

>>Klokanovci vratili Saloon Ciboni: Tražit će povrat uloženih pola milijuna kuna

Komentara 14

BI
bigstar
18:14 19.04.2016.

Jadno je da su Srezovici u ovom drustvu i pred sudom glume moralne vertile, a gradu su duzni 2 milijuna kuna najma! U isto vrijeme obicne gradane izbacuje se na ulicu zbog minornih dugova!

SA
sargu123
17:55 19.04.2016.

Bolje bi bilo srušit ga nego da postane narodnjački. Sramota za grad!

BE
berogrga
17:53 19.04.2016.

Srezović je u poslovanju Saloona napravio dugove od deset milijuna kuna. I kako uopće Srezović može biti vlasnik Saloona? U zemljišnim knjigama jasno stoji da je Grad Zagreb vlasnik nekretnine u dijelu 1/1. Srezović nije vlasnik, a sve što u tom smislu tvrdi netočno je i ničim dokazano, kao primjerice ta priča o sklapanju ugovora o zakupu s KK Lokomotivom. Gdje su dokazi o tome? Sudovi su nam totalno u banani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije