Naslovnica Zagreb ZG Život

Srednjoškolka Sara nova je Miss Zagrebačke županije

Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske – rekla je ova 180 centimetara visoka ljepotica.
27. siječnja 2019. u 13:54 2 komentara 1350 prikaza
miss
Foto: Boris Mataković
Pogledajte galeriju 1/2

Od osam kandidatkinja, upravo ona je proglašena najljepšom. Radi se o izboru za Miss Zagrebačke županije, koji se jučer održao u kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu, a odabrana je mlada i lijepa Sara Siladji. Ova učenica srednje škole u Dugom Selu inače je iz Vrbovca, a modelingom kao hobijem bavi se već neko vrijeme.

Studentica iz Dugog Sela Održan izbor za Miss županije, a prihod doniran Patriku Vidoviću

Kasnije će ove godine predstavljati svoju županiju na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019.

- Fantastično se osjećam, na neki način nisam ovo očekivala, ali sve je odlično završilo! Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske – rekla je ova 180 centimetara visoka ljepotica.

miss | Autor : Boris Mataković Foto: Boris Mataković Nenad Panian, gradonačelnik Dugog Sela, Sara Siladji, Miss Zagrebačke županije, Matija Cvek pjevač i Maja Vračarić, organizatorica.

Prva pratilja je Barbara Jakovljević iz Brdovca, studentica kemije na PMF-u, dok je lentu druge pratilje ponijela Marta Krajačić iz Vrbovca, studentica menađmenta u turizmu i hotelijerstvu. Miss medija izabrali su glasači putem društvenih mreža, a proglašena je Antonija Radošević.

Izbor su vodili Davor Garić i prošlogodišnja Miss Zagrebačke županije i prva pratilja Miss Hrvatske, Dugoselka Ana Marija Stančerić. Da bude i vesele svirke, pobrinuli su se glazbenici Matija Cvek, Magdalena Perković, Duo Time i finalist Supertalenta Diego Siqueira.

Svečanosti su nazočili zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, dugoselski gradonačelnik Nenad Panian, koji je najljepšoj djevojci županije uručio lentu i brojni drugi gosti i uzvanici.

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas