Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentica iz Dugog Sela

Održan izbor za Miss županije, a prihod doniran Patriku Vidoviću

Foto: Zagrebačka županija
1/2
12.03.2018.
u 00:27

Pobjednica izbora je Ana Marija Stančerić, a 70.000 kuna od ulaznica donirali su Patriku Vidoviću koji boluje od cerebralne paralize

Ana Marija Stančerić, studentica iz Dugog Sela, nova je Miss Zagrebačke županije.

Izabrana je između devet finalistica, a druga je pratilja Mateja Gadžić, također iz Dugog Sela, dok je kao prva pratilja izabrana Anja Pisačić iz Vrbovca. Izbor je bio humanitarnog karaktera tako da je cijeli iznos od prodaje karata uručen dječaku Patriku Vidoviću iz Dugog Sela koji boluje od cerebralne paralize.

Novac je donirala i Zagrebačka županija. Ovo je samo jedna u nizu akcija kojima se Patriku pomaže da bi se prikupio novac za njegovo liječenje neurorehabilitacijskom robotskom terapijom. Zbog visokih troškova, koje ne pokriva HZZO, roditelji, koji se uz Patrika brinu i o njegova dva brata, nisu u stanju financirati je iz vlastitih prihoda pa stanovnici Dugog Sela stalno organiziraju akcije kako bi Patriku pružili priliku za kvalitetniji život. Ovaj put prikupljeno je 70.000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije