Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju dom

Srećka i Zvrka spašene od eutanazije i traže treću sreću

Srećka i Zvrka  (1)
Foto: Iz albuma volontera
1/4
01.05.2013.
u 16:35

Kujice koje su u siječnju nađene s teškim opekotinama u privremenom u domu, a zlostavljači nisu pronađeni

Srećka i Zvrka za dlaku su izbjegle eutanaziju koja ime je prijetila u Skloništu za životinje Pokupsko Cerje. Nakon čudesnog oporavka od teških opekotina s kojima su pronađene na livadi, o čemu je Večernji list pisao, volonteri su im i drugi put spasili živote.

Trenutno su na privremenom smještaju, a njihovi čuvari kažu da su kućni ljubimci kakve se samo poželjeti može. Osim nekoliko trajnih ožiljaka, Srećka i Zvrka potpuno su zaboravile što im je ljudska ruka napravila. Iako je viši državni inspektor Slobodan Fruk podnio kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu, počinitelji nisu pronađeni. A kako je od tada prošlo već tri mjeseca, inspektor ističe da se ne nada pozitivnom rješenju.

Kujice su naučene na društvo ljudi i život u kući, a potpuno su usvojile i sve higijenske navike i ne rade nikakvu štetu. Vesele se drugim psima i traže treću sreću – svoj novi dom. Sve dodatne informacije o udomljavanju, ali i tome kako im još možete pomoći, možete dobiti na mobitelu 091/6106578.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije