Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL

SCREEN on the GREEN nastavlja puniti zagrebačke parkove!

SCREEN on the GREEN
Foto: SCREEN on the GREEN
1/6
05.06.2014.
u 21:49

Dobar provod i besplatne kino projekcije na otvorenom nastavljaju se već ovaj vikend atraktivnim programom

Screen on the Green nastavlja s bogatim glazbenim i filmskim programom na otvorenom. Prvi vikend pružio je mnogo zabave za brojne posjetitelje koji su prisustvovali projekcijama vrhunskih filmova, a kojima su prethodili nastupi zagrebačkih bendova. Festival je otvorio odličan „Vikend revolucija band“ i time dao nagovijestiti dobru atmosferu koja će vladati cijelim vikendom.

Zagrebački parkovi, kokice i dobri filmovi bili su dovoljno primamljivi da privuku mnoštvo posjetitelja tokom prva tri festivalska dana. Dugometražni igrani filmovi izazvali su pozitivne reakcije, kako mlađe, tako i starije publike. Kratkometražni filmovi iz domaće produkcije nasmijali su sve prisutne i poslužili kao odlična uvertira u glavne projekcije. 

Za sve ljubitelje filma, Screen on the Green nas očekuje i naredna dva vikenda. Dobar provod i besplatne kino projekcije na otvorenom nastavljaju se već ovaj vikend atraktivnim programom:

Trg dr. Franje Tuđmana

06.06. petak

21:00h Hladnokrvno, 20' 

21:20h Silver linings playbook, 117'

Park Maksimir

07.06. subota

21:00h Free birds, 91' Jarun

08.06. nedjelja

19:30h One dread band

21:00h Teške boje, 11'

21:11h Now you see me, 110'

Sve dodatne informacije i aktualne novosti možete pronaći na službenom webu www.screen.com.hr i Facebook-stranicama „SCREEN on the GREEN“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije