Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijalište Sljeme

Sanjkanja nema, no može se na skijanje

Na Sljemenu počela sezona skijanja za građanstvo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
23.01.2021.
u 14:21

Nova skijaška sezona, podsjećamo, provodi se pod posebnim mjerama pa je tako broj karata ograničen na 1000 dnevno, a skijati se može od 9 do 16 sati.

Toplo vrijeme “pojelo” je gotovo sav snijeg na vrhu Medvednice pa tako sanjkanje na Činovničkoj livadi više nije moguće, poručili su iz Skijališta Sljeme.

– Većinu livade prekrivao je pravi snijeg koji se sad otopio. U nedjelju bi ipak trebalo doći do novih zahlađenja pa ćemo topovima “ispucati” novi umjetni snijeg i nadamo se da će se od idućeg tjedna ondje ponovno moći sanjkati – kaže tamošnji voditelj žičara Bojan Dimović. Skijati se i dalje može kao i dosadašnjih dana, ističe, jer je devedeset posto staza ionako prekriveno umjetnim snijegom.

– Sve su staze otvorene, zapreka nema – govori Dimović. Nova skijaška sezona, podsjećamo, provodi se pod posebnim mjerama pa je tako broj karata ograničen na 1000 dnevno, a skijati se može od 9 do 16 sati.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije