Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz proračunske pričuve

Samoborci donirali pola milijuna kuna za stradale u potresu

Grad Samobor
30.12.2020.
u 10:53

Samobor, odnosno građani Samobora, pomoći će stradalim gradovima Petrinji, Sisku i Glini s pola milijuna kuna, sredstvima iz proračunske pričuve

Petrinji će se pomoći s 200 tisuća kuna, a Sisku i Glini s po 150 tisuća. Odlučeno je to na kolegiju gradonačelnika Kreše Beljaka, a pomoć će biti uplaćena već tijekom današnjeg dana.

„Građani Samobora, kao i Gradska uprava, uvijek su spremni pomoći, osobito u ovakvim situacijama kada svi ostajemo bez teksta. Nesreća koja je zadesila Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta traži suosjećanje i pomoć svih nas. Samobor je uz vas“, poruka je iz Samobora.

Zamjenici samoborskog gradonačelnika Željko Stanec i Sanja Horvat Iveković pozvali su građane da svoje donacije donose organizirano, preko samoborskog Crvenog križa kojem će se osigurati sva potrebna podrška, kad je riječ o prostoru i prijevozu.

Što se tiče šteta na području grada Samobora, gradonačelnik je zatražio hitno proglašenje elementarne nepogode pa će građani biti pozvani da prijavljuju štete na svojim objektima po proglašenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije