Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put

Sajam motora na Velesajmu, od petka u 18 sati zatvaraju se ceste

motori
PIXSELL
26.04.2012.
u 08:30

Za vikend će Zagrebom tutnjati motori koji će doći iz svih krajeva Hrvatske, a na rasporedu su i rock-koncerti te house party

Neke zagrebačke ulice u petak od 18 sati bit će, prema potrebi, zatvarane zbog motociklista koji će voziti određenim rutama kako bi stigli na Prvi motoristički sajam, koji će se od petka do nedjelje održavati na Zagrebačkom velesajmu. Motociklistički mimohod kretat će se rutom Velesajam (istok 3) – Bundek – Ul. grada Vukovara – Savska – Jadranski most – rotor – Av. Dubrovnik – Velesajam. Na tzv. saboru bajkera organizatori udruga Veronika Vere i Dar s neba očekuju 200-tinjak članova motoklubova iz Hrvatske i inozemstva, a predstavit će se najnoviji modeli BMW-a, Harley Davidsona, Suzukija...

– Posjetitelji će moći na sajmu doznati kako osigurati motor i vlastiti život te će kroz predavanja, koja će voditi predstavnici MUP-a, posjetitelji, ali i bajkeri naučiti nešto novo o sigurnosti motociklista u prometu – kazala je Nada Landeka, predsjednica udruge Veronika Vere.

Na rasporedu su i koncerti Divljih jagoda, Atomskog skloništa i grupe Preki sud te house party praćen svjetlosnim spektaklom u šesnaest milijuna boja.

Cijena je ulaznice za posjetitelje 20 kuna. Braniteljima, nezaposlenima, umirovljenicima, studentima i djeci do deset godina ulaz je na sajam slobodan. Karte za koncerte u pretprodaji su od 21. travnja, a cijena je ulaznice za sva glazbena događanja 50 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije