Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inicijativa iz bizeka:

'Sagradite igralište za djecu koja se sada igraju na prometnoj cesti'

Stara škola Bizek
Foto: Privatni album
07.01.2014.
u 09:09

Bizek kao naselje s oko 900 stanovnika to zaslužuje – piše u molbi gradonačelniku.

Nakon otkazivanja Snježne kraljice iz HSLS-a Podsused – Vrapče pozvali su Grad da dio novca uloži u gradnju sportskog igrališta na Bizeku.

– Tražimo od gradonačelnika da od dijela novca ove godine sagradi polivalentno igralište za nogomet, košarku i rukomet. Mladi na Bizeku nemaju uvjete za bavljenje sportom, najbliža igrališta udaljena su i nekoliko kilometara pa se igraju na prometnoj cesti gdje kao golovi služe cigle. Bizek kao naselje s oko 900 stanovnika to zaslužuje – piše u molbi gradonačelniku.

Komentara 2

Avatar gladnijura
gladnijura
11:35 07.01.2014.

Polivalentno igralište je igralište za odrasle a ne za djecu. Djeci treba nešto drugo; ljuljčke, tobogani, penjalice i slično. Ovo bi stariji frajeri htjeli teren za mali nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije