Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nedjelju 8.3.

Sa sredine Mosta slobode kreće prva utrka Holjevka

Trcanje na Mostu slobode
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
06.03.2015.
u 12:00

Start utrke je u 11 sati s Mosta slobode i to u smjeru juga, zaokreće se kod Bundeka na jednu stranu, kod koncertne dvorane Lisinski na drugu, i tako dva kruga po pet kilometara

U nedjelju 8. ožujka održat će se atletska utrka – Holjevka. Krug je osmišljen da prati široke gradske avenije, a opet dovoljno izmaknut iz centra da bi se i ostale gradske ulice malo napunile trkačima.

Kreće se s Mosta slobode u smjeru juga, s jednog od rijetkih mjesta na kojima možete uživati u panorami grada Zagreba, zaokreće se kod Bundeka na jednu stranu, kod koncertne dvorane Lisinski na drugu, i tako dva kruga po pet kilometara

Start utrke je u 11 sati, a prijave online (www.holjevka.com) primaju se još samo danas. Do sada je već prijavljeno više od 500 trkača, a očekuje ih se i do tisuću.  Iz policije su kazali da će se dio novca od kotizacije izdvojiti za Zakladu policijske solidarnosti. Naime, Zaklada  pomaže policijskim službenicima koji su se našli u teškoj materijalnoj situaciji uzrokovanoj bolestima, elementarnim i drugim nepogodama.

Humanitarnom karakteru utrke pridonijet će i sudjelovanje polaznika Policijske akademije i policijskih službenika.

Holjevka je, uz Zagreb Maraton, druga utrka koju organizira Zagrebački atletski savez, a služi zagrijavanju trkača za predstojeću sezonu, i to na najbolji mogući način – lijepom i brzom gradskom desetkom s malo zavoja i startom na sredini Mosta slobode. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije