Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolja zračna veza

S Plesa odletio prvi zakoplov Lufthanse izravno za Berlin

zakoplov
Lufthansa
03.06.2012.
u 13:26

Putnici koji pokažu svoje Lufthansa propusnice na odabranim atraktivnim mjestima i institutima, mogu uživati u razgledavanjima, restoranima, modnim dućanima i toplicama.

Iz zagrebačke Zračne luke Pleso zrakoplov Lufthanse danas je prvi puta odletio izravno za Berlin, uz svečanost puštanja u promet prve izravne zračne linije između dviju glavnih gradova Njemačke i Hrvatske  te neizostavni vodeni pozdrav.

Od sad će 9 letova tjedno izravno povezivati zagreb s njemačkom prijestolnicom, najavljeno je tijekom svečanosti.

- Prvi puta Lufthansa nudi opciju izravnih letova za Berlin, izjavio je Georg Lazzari, direktor Lufthanse Hrvatska izražavajući zadovoljstvo što je prodaja karata krenula odlično..

Dodao je i kako je Berlin destinacija koji sve više putnika iz Hrvatske želi posjetiti, poslovno ili u svom slobodnom vremenu. Istaknuo je i cijenio od 49 eura za kartu u jednom smjeru, čime Lufthansa predstavlja konkurentnu ponudu.

Ujedno je pojašnjeno kako putnici koji pokažu svoje Lufthansa propusnice na odabranim atraktivnim mjestima i institutima, mogu uživati u razgledavanjima, restoranima, modnim dućanima i toplicama.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
14:15 03.06.2012.

A zašto to ne radi CA? Ima li u toj DRŽAVNOJ firmi uopče ljudi koji su u stanju učiniti nešto u pravcu napretka ili je to još jedna firma za uhljebljivanje? Očito je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije