Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

RIZ Odašiljači: Dojavama o bombama žele nas uplašiti

Zbog jutrošnje dojave o bombi u krugu tvornice RIZ Odašiljači, policija je pretražila cijelo područje, a radnici su evakuirani. Iz redova sindikata poručuju da je na snazi psihološki rat
31. listopada 2012. u 11:13 1 komentara 9 prikaza
riz
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zbog jutrošnje dojave o bombi u krugu tvornice RIZ Odašiljači, koju je u 9 sati zaprimila radnica na centrali tvornice, policija je pretražila cijelo područje, a svi zaposlenici koji su se u trenutku dojave našli u RIZ Odašiljačima, evakuirani su iz poslovnih prostora. Iz redova sindikata poručuju da je na snazi psihološki rat kojemu je nakon izbora novih članova Uprave te povratka svih radnika u pogone, jedini cilj – destabilizacija tvornice.

– Policija je do 11 sati obavljala pregled svih prostora tvornice, no jasno je da je riječ o lažnoj dojavi. U našim redovima postoje svojevrsni neprijatelji kojima je cilj da ne krenu poslovni planovi, da nova Uprava koja je izabrana ne uspije i da vraćeni radnici na posao koji su bili suspendirani ne ostanu u tvornici, ocijenila je sindikalna povjerenica RIZ Odašiljača Marina Glokević.

Iz sindikata poručuju kako ih ovakva podmetanja neće uplašiti te da će dati potporu za uspješan rad tvornice i redovite isporuke svim poslovnim subjektima s kojima RIZ Odašiljači posluju.

U pratnji zaštitara namjeravali protupravno ući u prostorije RIZ-a

RIZ isporučio drugi odašiljač u Republiku Koreju

Uprava RIZ-a: Većina radnika je radila, proizvodnja ide dalje

 

Vladimir Putin
Zaslužio je
Svima dragom Hrvatu naklonio se i Putin, tim se ordenom samo izabrani mogu pohvaliti
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • bstrabi2:

    Rizovci nedajte se Čačiću.On je več previše uspješni firmi uništio.Zato ako treba i krvljom branit.Svoja radna mjesta.Jer jedino tako možemo spasiti privredu.I RIZ nije sam i hrvatski narod je uz njega.Tako se mogli spasiti.Mesna industrija Sljeme,Zagrebčanka,TDZ i razne firme u ... prikaži još! Hrvatskoj.Narode pridružite se prosvjedu u Božidarevićevoj ulici.Jer to vas sutra čeka...