Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnički muzej Nikola Tesla

Razgledajte Molekule koje su promijenile svijet

Student holding a molecular model
Thinkstock
29.05.2016.
u 23:00

Autorica izložbe je Ljiljana Fruk doktorica kemije, zaposlena na Tehnološkom institutu Karlsruhe i predavačica na Cambridgeu

U srijedu, 1. lipnja u Tehničkom muzeju Nikola Tesla otvara se izložba Molekule koje su promijenile svijet autorice Ljiljane Fruk. Izložba je posvećena molekulama koje su mijenjale naš život, kulturu i društvene tokove.

Uz pomoć stereoskopskog 3D prikaza strukture molekula te dodatnih informacija prikazani su ne samo njihova izuzetna povijest, svojstva i upotreba već i česti sukobi teorije i primjene, očekivanja i rezultata koji prate tijek znanstvenih otkrića.

Autorica izložbe Ljiljana Fruk doktorica je kemije i znanstvenica koja proučava nanostrukture. Od 2014. radi na Tehnološkom institutu u Karlsruheu, a od 2015. predaje na Sveučilištu Cambridge – Odjelu biotehnologije i kemijskog inženjerstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije