Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava se vraća

Radnici Diokija prekinuli blokadu tvornice i otišli kućama!

Dioki
Jakov Novak/VLM
Autori: i.kri, Jakov Novak
10.05.2013.
u 11:41

Predtečajni upravitelj je u razgovoru s radnicima kazao kako još nemaju sve podatke za predstečajni postupak te da Uprava mora biti u tvornici kako bi pripremila cijeli taj postupak.

Radnici Diokija prekinuli su blokadu zgrade na Žitnjaku, nakon što im je predstečajni upravitelj objasnio da tim potezom samo rade "sebi na štetu".

Radnici su napustili tvornicu i otišli svojim kućama, a ostao je samo predstavnik sindikata. Predstečajni je upravitelj u razgovoru s radnicima kazao kako još nemaju sve podatke za dovršenje predstečajnog postupka te da Uprava mora biti na radnom mjestu kako bi pripremila cijeli taj postupak.

Bez Uprave se svi dokumenti ne mogu izraditi pa bi agonija radnika trajala još i dalje, ukoliko bi nastavili blokadu i onemogućili upravu u radu. Nakon tih razgovora, radnici su prekinuli blokadu koja je počela u utorak kada su upravu izbacili iz tvornice te ustrojili smjene za "čuvanje" tvornice. Uprava se još nije vratila u tvornici i nije poznato hoće li se na svojim radnim mjestima ponovno pojaviti danas ili će se to dogoditi tek sutra.

>>Radnici u smjenama čuvaju Dioki: 'Nećemo više biti mirni!'

>>Linić: Dioki je priča u kojoj je Vlada već previše dala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije