Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koštao je 13 milijuna

Projekt Ljeto na Savi dobio europsku nagradu

Projekt "Ljeto na Savi" vrlo je slabo posjećen
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
19.09.2020.
u 19:41

- Ocjenjivački sud BigSEE-a odabrao je projekt kao pobjednika bez ikakve prethodne prijave s naše strane, stoga smo ponosni što im je upravo ovaj projekt privukao pažnju -  napisali su organizatori na Facebooku.

Projekt Ljeto na Savi, koji je kroz cijelo prošlo ljeto posjetilo ukupno oko 16 tisuća ljudi, a zauzvrat koštalo 13 milijuna kuna, dobio je pobjedničku BigSEE nagradu u kategoriji Pejzaž i urbani prostor, pohvalili su se na Facebook stranici manifestacije, a pri tom naglasili da su to postigli bez prethodne prijave. 

- Ocjenjivački sud BigSEE-a odabrao je projekt kao pobjednika bez ikakve prethodne prijave s naše strane, stoga smo ponosni što im je upravo ovaj projekt privukao pažnju -  napisali su na Facebooku. 

Nagrada BigSEE, inače, ima za cilj sustavno istražiti kreativni i poslovni potencijal regije jugoistočne Europe te prepoznati i izložiti njezinu izvrsnost u arhitekturi, interijeru, proizvodima i modnom dizajnu, drvu i kreativnom turizmu. Nagrađeni projekti pružaju dubinski uvid u trenutnu situaciju u područjima kreativnosti i poslovanja u regiji. A za Ljeto na Savi organizatori nagrade su rekli da se radi o projektu koji nastoji "ponovno uvesti obale rijeke Save u svakodnevni život grada" i revitalizirati 7km dug potez uz rijeku  kroz kratkotrajne projekte.

Gradski čelnici su, podsjetimo, lani projekt proglasili uspjehom, no on je u među stanovnicima Zagreba uglavnom zapamćen kao potpuni debakl jer su klupe i pozornice tik uz rijeku Savu svakog dana ostajale prazne

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:23 19.09.2020.

Koliko je gradskih novčeka plaćeno tom BIG SHIT-u da se ovak-o izblamira?

Avatar drug Joža
drug Joža
20:32 20.09.2020.

Treba pokrenuti novi projekt: "ljeto u Remetincu"

Avatar neugodan
neugodan
22:34 21.09.2020.

Lopovi, pokazite fakture za najam opreme i cijenu radova!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije