Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslagivanje

Prijedlog rebalansa Zagrebačke županije 285,966.896 kuna

pare
VL FOTO
16.09.2011.
u 13:30

Prijedlog rebalansa proračuna Zagrebačke županije za 2011. godinu koji iznosi 285,966.896 kn isti je kao i što je bilo predviđeno proračunom.

Prijedlog rebalansa proračuna Zagrebačke županije za 2011. godinu koji iznosi 285,966.896 kn isti je kako i što je bilo predviđeno proračunom. Konačnu odluku o rebalansu proračuna za ovu godinu donijet će Skupština Zagrebačke županije na sjednici koja će se održati krajem rujna.

Rebalans je napravljen radi usklađivanja planiranih decentraliziranih sredstava sa stvarno odobrenim iz državnog proračuna, povrata sredstava Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te tehničkih preraspodjela unutar pozicija, iznio je u obraćanju javnosti župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije