Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi napad u zagrebu

Pretučenu 16-godišnjakinju vršnjakinje opet htjele "dočekati"

'16.09.2011., Zagreb - Prva Ekonomska skola u Medulicevoj ulici. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
22.09.2011.
u 18:56

Iako su maloljetne nasilnice bile ispitane na policiji, odlučile su se za ponovni napad.

Šesnaestogodišnja učenica Prve ekonomske škole u Zagrebu, koju je prošli tjedan usred bijela dana brutalno pretuklo sedam vršnjakinja iz Trgovačke škole, ponovno je na meti istih nasilnica, zbog čega je policija u srijedu ponovno intervenirala.

Djevojka se nakon nekoliko dana boravka u Klaićevoj bolnici, gdje je završila zbog ozljeda, vratila na nastavu, a nasilnice koje su je bile napale, unatoč činjenici da su bile ispitane na policiji, namjeravale su je "dočekati" ispred škole.

Kako nisu znale kada ima nastavu, pokušavale su to doznati preko drugih učenika Ekonomske škole. Za slučaj je doznala školska psihologinja, koja je navodno i pozvala policiju u školu. Iz policije su potvrdili da je istraga u tijeku.

Komentara 36

HP
hamsun pedersen
19:44 22.09.2011.

posve se slažem da i roditelji trebaju odgovarati. ali također i ta \'djeca\' ne smiju proći bez kazne. i to takve vrste kazne da doista postanu svjesni što su učinili i što čine. isključivanje iz škole i tretmani sa psiholozima. također i neka vrsta prisilnog rada bila bi poželjna.

Avatar babas
babas
19:50 22.09.2011.

Zar ne postoje popravni domovi za maloljetne nasilnice? Zar ta maloljetna žrtva nema ni oca,ni brata da se obračuna sa huligankama?

BA
bazzaretta
19:22 22.09.2011.

Roditeljima po djepu opaliti, gdje najvise boli, pa onda nece vise policija trebati intervenirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije