Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči skupštine

Predovan: 'Sport u Zagrebu odumire, a Tomašević taj problem ignorira'

Zagreb: Klub gradskih zastupnika Bandić Milan 365 održao konferenciju za medije
Sanjin Strukic/PIXSELL
VL
Autor
hina
22.05.2023.
u 15:14

Gradski zastupnik Nenad Predovan upozorio je na probleme niskih plaća 400-tinjak trenera u Sportskom savezu, zbog čega treneri često moraju raditi dodatne poslove vikendom kako bi osigurali egzistenciju

 Gradski zastupnik Stranke rada i solidarnosti Nenad Predovan prozvao je u ponedjeljak zagrebačkoga gradonačelnika Tomislava Tomaševića za neodgovornost, jer ima gotovo iracionalno povjerenje u ravnateljicu KB-a Sveti Duh, umjesto da se brine o kvaliteti usluge u bolnici.

-Ispod svake razine je neodgovornost gradonačelnika, umjesto da se brine o kvaliteti usluge u toj bolnici on staje u obranu ravnateljice Ana-Marije Šimundić-  rekao je Predovan na konferenciji za novinare uoči sutrašnje sjednice Skupštine. Ocijenio je da Tomašević ravnateljici Šimundić daje gotovo "iracionalno povjerenje". 

Najavio je u ime kluba kako će tražiti da se Šimundić ne uruči Nagrada Grada Zagreba, a stranka će u javno savjetovanje uputiti prijedlog da se nagrada Zagrepčanka godine dodjeljuje na dan rođenja Marije Jurić Zagorke.

Naime, na dnevnom redu sjednice je prijedlog SDP-a da se ta nagrada uručuje na Dan žena, za što u Stranci rada i solidarnosti misle da je “krivi potez”.

-SDP je jednostavno vratio stari datum, no čini nam se da je to napravljeno površno. Radi se o nagradi na lokalnoj razini, pa je SDP trebao pronaći datum koji više odgovara našoj sredini-  kazao je Predovan ustvrdivši da toj nagradi više odgovora 2. ožujka, Zagorkin rođendan.

Osim toga, upozorio je na katastrofalno stanje u Sportskom savezu Grada Zagreba i apelirao na Tomaševića da se uključi u rješavanje problema.

-Sport u Zagrebu odumire, a Tomašević taj problem ignorira. U tom savezu postoji vrlo štetan, paralelni sustav upravljanja, događat će mu se ono što mu se događa u KB Sveti Duh”, rekao je Predovan.

Upozorio je na probleme niskih plaća 400-tinjak trenera u tom savezu, zbog čega treneri često moraju raditi dodatne poslove vikendom kako bi osigurali egzistenciju.. 

Komentara 2

TM
trade_mark
13:48 25.05.2023.

šta se javlja ovaj predovan, bandićevac? predovane, kako stoje financije stranke? hoće li to?

SP
Stari panj
19:08 22.05.2023.

Nesposobnost na n-tu potenciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije