Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalila se gumena brtva

Požar u krugu bivšeg Diokija na Žitnjaku, vatrogasci hlade spremnik goriva

Požar na Žitnjaku
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
1/8
04.04.2019.
u 19:03

Spremnik hladi 28 vatrogasaca koji su upućeni na požarište s devet vatrogasnih vozila.

U krugu bivšeg Diokija na Žitnjaku u kasnim popodnevnim satima izbio je požar. Iz Javne vatrogasne postojbe Zagreb potvrdili su da je došlo do zapaljenja gumene brtve na gornjem dijelu starog spremnika goriva koji se ondje nalazi, javlja Dnevnik.hr.

- U samom spremniku ima možda stotinjak litara goriva tako da ne očekujemo nikakve probleme i situacija je pod kontrolom - kazali su iz JVP-a.

 

Spremnik hladi 28 vatrogasaca koji su upućeni na požarište s devet vatrogasnih vozila.

Požar na Žitnjaku
1/7
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
19:49 04.04.2019.

Iz Javne vatrogasne postojbe Zagreb potvrdili su da je došlo do zapaljenja gumene brtve na gornjem dijelu starog spremnika goriva koji se ondje nalazi. Kako se ta brtva moze zapaliti sama od sebe ?????

Avatar maxist
maxist
19:28 04.04.2019.

stotinjak litara goriva ?...godinama ?!....ali nema veze što malo dimi do centra..........pod kontrolom (dok ne izgori ) dok ne grune.....*!?

IL
ilijan
19:38 04.04.2019.

To treba sve rastavit i maknuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije