Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorio balkon

VIDEO Požar na Trešnjevci, promet blokiran, jedna osoba ozlijeđena: 'Izgledalo je gadno'

Foto: Mia Mitrović
1/10
26.11.2021.
u 17:38

Oko 17 satio došlo je do požara na dvorišnom balkonu u Krapinskoj 9. Brzo je ugašen, no jedan od susjeda porezao je ruku u pokušaju da ugasi vatru

Vatra i gusti crni dim koji je sukljao u vis uznemirili su prolaznike trešnjevačkom Krapinskom ulicom. Na dvorišnom balkonu kućnog broja 9 oko 17 sati izbio je požar koji je prijetio širenjem na međustropnu konstrukciju. Požar je gasilo 12 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Zagreb s pet vatrogasnih vozila, a stavljen je pod kontrolu u roku od petnaestak minuta. 

Prilikom pokušaja gašenja požara, jedan od susjeda zadobio je porezotine na lijevoj šaki pa mu je pomoć na licu mjesta pružila ekipa hitne pomoći. 

-Dobro sam, ozljede su lakše, šteta od požara nije velika- kazao nam je ozlijeđeni susjed. 

Zbog intervencije vatrogasaca od 17.15 promet je Krapinskom ulicom blokiran, a neslužbeno doznajemo kako će ulica biti zatvorena do 20 sati stoga se savjetuje da ju zaobiđete. 

Požar u Krapinskoj iznenadio je goste i konobare pivnice Hunters koja se nalazi preko puta. 

-Prvo smo vidjeli malu vatricu, potom gusti dim, a onda se rasplamsala buktinja. Izgledalo je gadno, ali vatrogasci su rećom brzo došli i riješili stvar- kazala nam je ekipa iz kafića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije