Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puknuće cijevi

Ponovno imaju vodu! ViO sanira kvar u Utrinama

16.06.2023.
u 12:49

Uslijed oštećenja, nešto više od sat vremena bez vode su bili stanovnici naselja Travno i Zapruđe. Na području Sloboštine, Dugava, Sopota, Utrina, Središća i Travnog na višim katovima stambenih zgrada postojala je mogućnost slabijeg dotoka vode

Kako smo ranije pisali prema priči koju je čitatelj ispričao za 24sata, na poručju Utrina jutros je pukla cijev i dio kvarta je pod vodom pri čemu je pola stanovnika ostalo je bez vode, a sada su se oglasili iz Vodoopskrbe i odvodnje.

-Dana 16. lipnja 2023. u jutarnjim satima (9:00) došlo je do oštećenja vodoopskrbnog cjevovoda na križanju Ulice Hrastin prilaz i Barčev trg, uzrokovanog radovima na rekonstrukciji toplovoda. Ekipe Voodopskrbe i odvodnje d.o.o. odmah su započele s aktivnostima otklanjanja kvara. Normalizacija vodoopskrbe uspostavljena je u 10:30, dok su radovi na sanaciji oštećenja u tijeku- dojavili su iz ViO-a.

Dodaju i kako je uslijed oštećenja, nešto više od sat vremena bez vode su bili stanovnici naselja Travno i Zapruđe. Na području Sloboštine, Dugava, Sopota, Utrina, Središća i Travnog na višim katovima stambenih zgrada postojala je mogućnost slabijeg dotoka vode, uslijed pada tlaka. Opskrba vodom osigurana je putem autocisterne s oznakom "voda za piće". 

Podsjetimo, kako je bilo i najavljeno, zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže, HEP-Toplinarstvo je krajnjim kupcima u naseljima Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i  Sloboština privremeno obustavilo isporuku tople vode od 14. lipnja do 3. srpnja, izvijestila prije tjedan dana petak ta tvrtka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije