Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD LUČKOG

Policija objavila nove detalje pada zrakoplova: Srušio se 20 minuta nakon polijetanja, poginuo mladić (30)

pad zrakoplova
Foto: HGSS
1/9
27.05.2024.
u 10:28

Zrakoplovom Cessna, mađarskih registarskih oznaka upravljao je 27-godišnjak te je iz zasad neutvrđenog razloga došlo do pada zrakoplova 20-tak minuta nakon polijetanja

Zagrebačka policija oglasila se oko pada zrakoplova Cessne kod Lučkog ove subote u poslijepodnevnim satima. Podsjetimo, u padu aviona jedna je osoba poginula, dok je četvero ozlijeđenih, no svi su van životne opasnosti. Trenutno se vodi istraga oko okolnosti koje su dovele do ove nesreće. 

 

''25. svibnja oko 15.51 sati, zaprimljena je dojava o padu manjeg zrakoplova na području naselja Lučko. Odmah po zaprimanju dojave, policijski službenici su zajedno s drugim službama izašli na teren te su započeli sa traganjem. Do unesrećenih prvi je stigao policijski službenik policijske uprave zagrebačke čime je ujedno i potvrđena točnost dojave.

Na samom mjestu događaja, u Stupničko-obreškoj šumi pružena je liječnička pomoć ozlijeđenima te je utvrđeno da je u padu zrakoplova jedna osoba smrtno stradala. Naime, zrakoplovom Cessna, mađarskih registarskih oznaka upravljao je 27-godišnjak te je iz zasad neutvrđenog razloga došlo do pada zrakoplova 20-tak minuta nakon polijetanja.

U zrakoplovu uz pilota nalazile su se još četiri osobe, smrtno stradali 30-godišnjak, dvojica muškaraca starosti 39 i 22 godine te 68-godišnjakinja. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Zagreba. Očevidom rukovodi dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici u suradnji sa istražiteljima zrakoplovnih nesreća. Očevid i kriminalističko istraživanje se nastavljaju u cilju utvrđivanja svih okolnosti'', javlja policija.

POVEZANI ČLANCI:
>> FOTO HGSS objavio fotografije s mjesta pada zrakoplova

pad zrakoplova
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije