Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Susedgradu

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Nakon svađe teško ozlijedila muškarca, a onda ga sama prevezla u bolnicu

Ilustracija
Jurica Galoic/PIXSELL
28.05.2024.
u 09:53

Ženu su uhitili, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

Zagrebačka policija uhitila je ženu (34) zbog pokušaja teškog ubojstva, izvijestila je zagrebačka policija. Sve se odvilo u ponedjeljak oko 14:30 u Susedgradu, navodi policija.

Žena je nakon svađe oštrim predmetom napala muškarca (38), koji joj je blizak. Nakon što ga je ozlijedila, automobilom ga je prevezla u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ženu su uhitili, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Hrvatska vojska slavi svoj dan: Na svečano obilježavanje dolazi cijeli državni vrh

Ilustracija
1/76
Ključne riječi

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
11:37 28.05.2024.

Šta kaže udruga žena jeli bilo zlostavljanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije