Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njihov dan

Pogledajte kako su norili zagrebački maturanti

Toni Prostran
Dino Stanin
17.05.2013.
u 23:53

Od Trga bana Jelačića do Bundeka maturantima dobru zabavu nije pokvario niti pljusak

Zatvorili su jedno poglavlje svoga života. Oko sedam tisuća maturanata uz pjesmu, ples, alkohol i ponešto brašna proslavilo je norijadu, odnosno posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja. Vesela je povorka oko podneva s Trga bana Jelačića krenula prema Bundeku, gdje je bio organiziran glavni glazbeni program. Usput su se, kažu maturanti, samo “zagrijavali”.

Iako ih je na Bundeku dočekao pljusak, maturanti nisu dopustili da im vrijeme pokvari atmosferu. Vesele maturante je čuvala dežurna ekipa policajaca i liječničkih timova. Većih incidenata na norijadi nije bilo.

A kako je sve izgledalo pogledajte u našem videu.

>>Pogledajte kako su maturanti 'norili' diljem Hrvatske

>>Maturanti slave, 16 privedeno, hitna intervenirala već 20-ak puta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije