Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinyl bar

“Poezijom to go” nastoji mladima približiti dobro pjesništvo

30.04.2016., Zagreb - Knjizevnica Sonja Zubovic.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
02.05.2016.
u 15:42

Projekt je doživio veliki uspjeh te se stoga Sonja Zubović odlučila i za sljedeći korak - organizaciju večeri poezije koja će se održati sutra u 19 sati u Vinyl baru.

Kako približiti poeziju mladim čitateljima, na koji način popularizirati stihove te potaknuti mlade na pisanje? Pitanja su to koja su motivirala pjesnikinju Sonju Zubović da pokrene jedinstven projekt “Poezija to go“.

– Puno radim s mladima te sam primijetila da im je poezija sve dalja, stoga sam odlučila nešto učiniti – rekla je Zagrepčanka koja će uskoro obilježiti 20 godina stvaralaštva. U sklopu projekta lani je pokrenula Facebook stranicu i YouTube kanal na kojem objavljuje grafički uređene pjesme te ih tako predstavlja javnosti. Projekt je doživio veliki uspjeh te se stoga Sonja Zubović odlučila i za sljedeći korak - organizaciju večeri poezije koja će se održati sutra u 19 sati u Vinyl baru.

– Najlakše je reći da se poezija više ne čita, ali treba nešto učiniti u tom pogledu – rekla je Sonja Zubović koja najavljuje čitanje poezije i razgovor s pjesnicima na sutrašnjoj večeri, a poziva i mlade autore da se odazovu projektu i prezentiraju svoj rad.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
20:35 02.05.2016.

odvratno ste dosadni s tim priljepkom "to go" na sve i svašta! Dosadno, iritantno i krajnje neoriginalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije