Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvoren za promet

Podvožnjak na križanju Savske i Slavonske zatvoren zbog poplave

podvožnjak,slavonska avenija (1)
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/4
Autor
Mateja Šobak/VLM
20.05.2012.
u 21:05

Vrlo prometni podvožnjak u 20.35 zbog curenja vode zatvoren je za promet u oba smjera

Zbog curenja vode za promet u oba smjera od 20.35 zatvoren je podvožnjak na križanju Slavonske i Savske. Iz zasad još neutvrđenih razloga došlo je do puknuća cijevi što je i rezultiralo zatvaranjem podvožnjaka.

– Na terenu su sve mjerodavne službe – rekla je glasnogovornica PU Zagrebačke te dodala kako se intenzivno radi na uklanjanju kvara. Iz dežurne službe Holdingove podružnice Vodoopskrbe i odvodnje poručili su kako još uvijek ne znaju je li riječ o vodovodnoj ili kanalizacijskoj cijevi, a na teren su poslane njihove raspoložive ekipe.

– Dok ne utvrdimo kvar, nećemo ni znati koliko dugo će podvožnjak biti zatvoren za promet – objasnili su iz ViO-a.

Komentara 3

ST
stefj
22:02 20.05.2012.

Juhu, dobili smo još jedan otvoreni bazen...

NI
ninoslav
22:22 20.05.2012.

Sad ce onaj porucnik Gruber iz gradskog odjela za krizna stanja u svom malom tenkicu....

LU
lutomirski
08:08 21.05.2012.

raspolozive ekipe, dali su i raspolozene ?? zamislite da jos jaka kisa padne, ja mislim da u ovoj drzavi nema strucnjaka, to su sve neznalice radilie i to ne postoji nigdje na normalnom svjetu ,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije