Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE NA SAVICI

Plesnjaci za samce na kojima redovito niču nove ljubavi

21.01.2015., Zagreb ,. Nada Matesic  organizatorica druzenja za samce.Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Željko Lukunić/PIXSELL
23.01.2015.
u 18:00

dovci, razvedeni, ali i oni koji zbog užurbanog načina života ili karijere nisu uspjeli naći partnere, to mogu uz pomoć udruge

Neki prohodaju, neki se vjenčaju, neki čak i dobiju djecu, dok neki dolaze isključivo zbog druženja. Što god odlučili, na plesnjacima za samce udruge Spajalica Nada, koji se svakog petka održavaju u restoranu Libertas na Savici, uvijek je, kažu organizatori, dobra zabava.

– Udovci, razvedeni, ali i oni koji zbog užurbanog načina života ili usredotočenosti na obrazovanje i karijeru nisu dosad uspjeli pronaći partnera naši su stalni plesači – objasnila je Nada Matešić, predsjednica udruge Spajalica Nada, koja je na plesnjacima svojevrsni koordinator. Kako kaže, nije nužno da oni koji dolaze na plesnjak budu i članovi udruge, ali to je jedan od načina na koji je parove lakše spojiti.

– Uzimamo njihove podatke i preferencije pa točno znamo tko bi kome najbolje odgovarao. Doduše, nismo uvijek u pravu, a često "kliknu" i oni za koje, na prvi pogled, ne bismo nikad rekli da će se spojiti – govori Nada Matešić te dodaje kako se zabavljati dolaze uglavnom Zagrepčani koji imaju između 35 i 65 godina, iako rijetkost nisu ni stariji, ali ni mlađi. Posebno je zanimljivo, govori predsjednica udruge, promatrati ljude od gotovo 80 godina koji plešu s radošću i vesele se svakom novom poznanstvu.

– Na plesnjacima oni se i rekreiraju, baš kao i poslije njih jer mnogi već sljedeći dan odu u zajedničke šetnje ili na kavu – smije se Matešić, čija se udruga inače bavi i pružanjem podrške za samohrane roditelje. Ulaz na plesnjake, koji se održavaju svakog petka od 20 sati u Libertasu, 20 je kuna, a nekoliko dolazaka automatsko je uključenje u udrugu Spajalica Nada. Posebno druženje članovi udruge pripremaju i za Valentinovo.

>>Čaga kao nekada: Provjerite zagrebačka mjesta gdje je tradicija oživjela!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije