Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto u arena centru

Plesanje uz gypsy swing, igra graničara i kokteli

Zumba u Areni
Arena centar
08.08.2013.
u 13:50

Sve one koji su željni razonode Arena Centar poziva da svaki vikend navrate i rekreiraju se, educiraju, nasmiju...

Iako je još uvijek fokus većine ljetnih događanja na moru, i grad živi i to punim plućima u Arena Centru.

Sve one koji su željni razonode Arena Centar poziva da svaki vikend navrate i rekreiraju se, educiraju, nasmiju..

Ovog vikenda, 10. i 11. kolovoza, na rasporedu je plesanje uz gypsy swing i kvartet Django Jet, capoeira, graničar na pijesku, radionice za djecu na temu izrade kompjuterskih igrica…

Arena Centar poziva sve da spoje ugodno s korisnim i na ugodnim temperaturama u klimatiziranom prostoru kupuju i do 70% povoljnije.

Subotnja zabava počinje  u 17 sati s popularnom igrom Graničar na najvećoj pješčanoj plaži u gradu. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se mogu svi punoljetni šesteročlani timovi na vip@arenacentar.hr i osvojiti vrijedne nagrade – sat bowlinga za 6 osoba u skybowlingu, vaučere za besplatnu vožnju u Kartingu Arena. Najbolju igračicu nagrađuje Coquette, a najboljeg igrača nagrađuje Međimurjeplet koji daruje vrijednu ležaljku za plažu. 

U subotu od 20.30 sati Arena Centar ugošćuje Django Jet, akustičan kvartet koji njeguje gypsy swing žanr, glazbeni pravac koji je nastao u Francuskoj, ranih 30-ih godina ovog stoljeća. Gypsy swing s elementima romske glazbe, francuske moderne i američkog jazza odjekivat će vanjskim trgom.

Nedjelja je već tradicionalno rezervirana za mlađu populaciju. Poznato je koliko djeca vole igrice, ali i da u njima ne treba pretjerivati. U Arena Centru od 18 do 19 sati klinci i klinceze moći će saznati kako nastaju igrice te naučiti ih programirati.

 Nakon edukacije kreće rekreacija i to u obliku brazilske vještine karakteristične po atraktivnim pokretima koji objedinjuju borilačke tehnike, akrobatiku i ples. Egzotičnu capoeiru moći će isprobati svi posjetitelji jer za bavljenje ovom vještinom dobna granica ne postoji. Capoeiru će prezentirati članovi udruge Capoeira Amazonas Zagreb, u nedjelju od 20 sati.

Arena Centar poziva na druženje na najveselijoj plaži u gradu uz koktel ili druga omiljena pića jer od 21 sat caffe bar Metropolitan poklanja 50% popusta na sva pića. Spojite ugodno s korisnim – na ugodnim temperaturama u klimatiziranom prostoru kupujte i do 70% povoljnije – poručuju iz Arena Centra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije