Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poništen natječaj

Plaćanje parkiranja u garaži karticom - odgođeno

Garaža Langić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
15.12.2014.
u 08:00

Od višemilijunskog posla za modernizaciju naplate u garažama Langić, Rebro i Petrinjska još ništa zbog nejasnih tehničkih detalja

Iako su javne garaže Langov trg, Rebro i ona u Petrinjskoj trebale biti opremljene najmodernijim sustavom naplate u kojem bi se mogle koristiti i kreditne kartice, to se tako skoro neće dogoditi. Natječaj za posao od oko 7 milijuna kuna bez PDV-a Grad Zagreb je poništio. Kako piše u obrazloženju, tehničke specifikacije u natječaju su nejasne i nepotpune, te nisu napisane na neutralan način.

–Zakonom o javnoj nabavi propisano je da dokumentacija za javno nadmetanje mora biti jasna, razumljiva i nedvojbena - piše u odluci.

Nova tehnologija trebala je omogućiti kupnju dnevnih, tjednih, mjesečnih i godišnjih karata putem mobitela u garažama, a na osnovu novih uređaja vodila bi se i kontrola o neplatišama. 

Brže i jednostavnije: U tri garaže plaćat će se karticama i mobitelom

Komentara 1

DI
dimnajac
11:09 15.12.2014.

Hahaha. "... tehničke specifikacije u natječaju su nejasne i nepotpune, te nisu napisane na neutralan način." Da, bile su napisane tako da neki rođo dobije posao. Jbga. Glavnog rođe više nema pa sad treba 'po zakonu'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije