Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutita škvadra

Pisali Bandiću: Zašto ste gradili park kad ste znali da će postati cesta?

Foto: Igor Kralj/Pixsell
24.09.2017.
u 09:20

Protiv izmjena GUP-a pobunili su se susjedi koji će izgubiti površinu za šetnju svojih kućnih ljubimaca

Susjed iz parka donijet će vam primjedbe koje trebate potpisati u dva primjerka, a ja ću ondje doći u nedjelju u 19 sati, preuzeti ih i urudžbirati – gotovo profesionalno organizirala se “Škvadra iz parka”.

Vlasnici su to pasa koji svoje kućne ljubimce izvode u park Siget – Trnsko, koji bi novim GUP-om trebao postati cesta. Čvrsti su u namjeri susjedi koji su se, osim u šetnjama sa psima, povezali i preko društvenih mreža, na kojima su uputili i otvoreno pismo gradonačelniku Milanu Bandiću.

– Razveselili ste nas prije nekoliko godina otvaranjem tada najvećeg i najopremljenijeg parka za pse. Svakodnevno druženje s kućnim ljubimcima stvorilo je mnoga prijateljstva. Osnovali smo i Facebook-grupu “Škvadra iz parka”, čiji su članovi organizirali i humanitarne akcije – poručili su Bandiću susjedi pa ga pitali kako je mogao graditi park i na njegovu obnovu lani potrošiti 800 tisuća kuna kad je znao da će preko njega graditi cestu. 

Komentara 33

Avatar Klodi
Klodi
09:53 24.09.2017.

Opet pranje love

KU
kukupuku123
09:39 24.09.2017.

Hm.... Pa više je 10% od gradnje ceste, nego od nekakvog "parka"... Eto zato će se graditi cesta.... A budale će i dalje glasati za njega, tj. neće ni ići glasati...

DU
Deleted user
11:16 24.09.2017.

To je normalno ponašanje gradskih činovnika. U Središću je obnovljeno dječije igralište. Samo projekt košta 35tisuća, a obnova preko 100tisuća. Na tom mjestu,po GUPu,je planirana avenija. Inače, projekt obnove dječijeg igrališta su najuporniji tražili par mjeseci. Ali, nikad ga nisu pronašli. U mjesnom odboru, vele da nikad nije stigao, a u gradu da su ga poslali. I što reći? Predati se ne treba. S problemom treba upoznati što veći broj ljudi. To se može učiniti putem društvenih mreža, štampanjem letaka, tribinama. Kad se skupi dovoljan broj potpisa, svaki se političar zamisli. A kakva je država, pravosuđe i odvjetništvo, ni jedan političar ne bi smio trajati duže od 4godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije