Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Pisali Bandiću: Zašto ste gradili park kad ste znali da će postati cesta?

Protiv izmjena GUP-a pobunili su se susjedi koji će izgubiti površinu za šetnju svojih kućnih ljubimaca
24. rujna 2017. u 09:20 33 komentara 5169 prikaza
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Susjed iz parka donijet će vam primjedbe koje trebate potpisati u dva primjerka, a ja ću ondje doći u nedjelju u 19 sati, preuzeti ih i urudžbirati – gotovo profesionalno organizirala se “Škvadra iz parka”.

Održavanje fontana REDOVNO ODRŽAVANJE Bandićeve fontane na servisu za dva i pol milijuna kuna

Vlasnici su to pasa koji svoje kućne ljubimce izvode u park Siget – Trnsko, koji bi novim GUP-om trebao postati cesta. Čvrsti su u namjeri susjedi koji su se, osim u šetnjama sa psima, povezali i preko društvenih mreža, na kojima su uputili i otvoreno pismo gradonačelniku Milanu Bandiću.

– Razveselili ste nas prije nekoliko godina otvaranjem tada najvećeg i najopremljenijeg parka za pse. Svakodnevno druženje s kućnim ljubimcima stvorilo je mnoga prijateljstva. Osnovali smo i Facebook-grupu “Škvadra iz parka”, čiji su članovi organizirali i humanitarne akcije – poručili su Bandiću susjedi pa ga pitali kako je mogao graditi park i na njegovu obnovu lani potrošiti 800 tisuća kuna kad je znao da će preko njega graditi cestu. 

Milan Bandić zagrebački gradonačelnik Bandić parafrazirao Tita: Tuđe nećemo, svoje ne damo Ritam grada Milan Bandić sad uvjerava ljude da i bez njega mogu riješiti svoj problem Zagreb, Špansko LJUTITI U ŠPANSKOM Pa nije li nam Bandić obećao 'gratis' bazen? Eto, imamo ga
Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
 • Avatar Klodi
  Klodi:

  Opet pranje love

 • kukupuku123:

  Hm.... Pa više je 10% od gradnje ceste, nego od nekakvog "parka"... Eto zato će se graditi cesta.... A budale će i dalje glasati za njega, tj. neće ni ići glasati...

 • dopizdilomi:

  Pa prijatelju tako se izvlače novci. Na jednom mjestu više gradnji. Pogledaj samo prometnice koje su se prošle godine sanirale, ove godine opet. To su mjesta za nepresušno izvlačenje novaca.