Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.09.2017. u 15:06

Bandić je građanima putem Facebooka poručio građanima da svi predstavnici u vijećima gradskih četvrti i mjesnim odborima jedva čekaju da im se oni obrate.

Pazi što želiš, moglo bi se ostvariti”, kaže stara narodna, a čini se da je gradonačelnik Milan Bandić na svojoj koži dobro naučio što to znači. Još prije nekoliko mjeseci, neposredno uoči izbora, imao je samo jednu misiju – uvjeriti Zagrepčane da je on Zagreb i da je Zagreb on. Da bez njega ništa ne može i neće funkcionirati. S građanima je na terenu, kako on to veli reći, “delao” praktički od 0 do 24, otvarao je i zatvarao gradilišta, pokretao projekte, išao na rođendane, osobno rješavao sve probleme... Za njega je to, očito, tehnika koja pali, no čini se da su građani od gradonačelnika očekivali da i nakon pobjede na izborima nastavi istim tempom. Stoga je morao reagirati i sam Milan Bandić, i to na svojem profilu na Facebooku.

“Dragi Facebook prijatelji, ako ste iz Zagreba, vaša ulica je onda dio nekog mjesnog odbora, koji je dio veće gradske četvrti. U svakom mjesnom odboru i gradskoj četvrti su vaši predstavnici koje ste birali na posljednjim lokalnim izborima. Oni su tu zbog vas, isto kao i gradonačelnik”, poručio je Bandić građanima te objasnio kako svako Vijeće gradske četvrti ima svoj proračun za male komunalne akcije. Stoga se njima treba obratiti za sve što se tiče svakodnevnog života, poput popravka ceste, šahta, dječjeg ili sportskog igrališta, nove škole, vrtića...

“Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je jedan i on je vaš sugrađanin, prvi među jednakima, i rado bi svakoga saslušao, sa svakim popričao, pomogao mu i primio ga na sastanak, ali fizički ne može sve stići”, stoji u objavi na Facebooku, uz napomenu da svi predstavnici u vijećima gradskih četvrti i mjesnim odborima jedva čekaju da im se građani obrate.

“Zovite ih, pišite im!”, poručio je gradonačelnik koji sada pokušava uvjeriti građane da postoje i druge mjerodavne osobe u Zagrebu iako ih je još donedavno svojim djelima uvjeravao u sasvim suprotno – da baš njega za svaku sitnicu moraju povlačiti za rukav inače ništa neće funkcionirati.

Ključne riječi

Komentara 6

FM
fmihoci1
18:08 16.09.2017.

.... previ zagrebački problem jest - bandić ....

Avatar liquidsky
liquidsky
16:42 17.09.2017.

Veliki populist se izgleda umorio od samoga sebe. Hoće to, hoće.

Avatar Papatest
Papatest
10:20 17.09.2017.

Otiđi ustašo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije