Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na centralnom toplinskom sustavu

Pet zagrebačkih kvartova bez tople vode od 6. do 12. kolovoza

voda
Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
04.08.2020.
u 14:49

Radovi na toplinskom sustavu su opsežni i obuhvaćaju zamjenu velikih zapornih armatura, a dio su radova u sklopu izgradnje novog proizvodnog bloka

Građani u naseljima Trešnjevka, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice bit će bez isporuke toplinske energije za pripremu tople vode u razdoblju od 6. do 12. kolovoza, zbog radova na centralnom toplinskom sustavu Grada Zagreba.

Iz HEP-a su u utorak izvijestili kako će krajnji kupci HEP-Toplinarstva bez tople vode biti u razdoblju od 6. kolovoza u 12 sati do 12. kolovoza u kasnim večernjim satima, stoji u priopćenju.

Radovi na toplinskom sustavu su opsežni i obuhvaćaju zamjenu velikih zapornih armatura, a dio su radova u sklopu izgradnje novog proizvodnog bloka.

Opskrbu toplinskom energijom navedenih naselja nije moguće organizirati obilaznim putem, međutim, iz HEP-a napominju da će njihovi radnici uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku.

Krajnje kupce koji će biti bez tople vode HEP moli za strpljenje i razumijevanje.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kokoiduhovi
19:48 04.08.2020.

Je; i onda nam bu bolje...imali bumo u čemu prati gorke okuse smanjenja plaća, gubitaka radnih mjesta, poskupljenja, korupcija, uhljebljivanja i inih prljavština. Čak više ne bu tolko lokalnih službenika; ne bu se smanjila broj općina. A, ne! samo broj zamjenika načelnika - tek tolko da se nečim maše.

ZA
zagi101
10:22 06.08.2020.

valjda nam budu smanjili račun za toplu vodu za mjesec kolovoz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije