Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ UPOZORENJU POLICIJE

Pernar ponovno pred jednom zagrebačkom školom, neki učenici ga gađali jajima

Foto: Screenshot TikTok
1/5
20.11.2023.
u 18:13

Pernar je danas došao pred zagrebačku XVI. gimnaziju no to se očito nije svidjelo dijelu učenika

Unatoč dopisu koji je policija poslala zagrebačkim školama u kojem mole ravnatelje da im prijave ukoliko imaju saznanja da će se Ivan Pernar pojaviti pred njihovom školom, Pernar i dalje obilazi škole. Danas je došao pred zagrebačku XVI. gimnaziju, a snimke su se odmah proširile društvenim mrežama.  Naime, dio učenika Pernara je gađao jajima, a snimku možete pogledati ovdje. 

Podsjetimo, već nekoliko tjedana Ivan Pernar čeka učenike pred raznim srednjim školama u Zagrebu. Okupljanja maloljetnika neovlašteno snima i objavljuje na internetu, a bilo je i govora o tome da djecu odvodi na piće. Za vrijeme "druženja" im predstavlja svoje stavove o raznim temama među kojima je i medicina, što naročito zabrinjava pošto su neki od njegovih savjeta vrlo štetni za zdravlje. Već je prijavljen i Pravobraniteljici za djecu, no Pernara to očito ne zaustavlja.

VIDEO Prosvjednica protiv molitelja na trgu nasrnula na Pernara, on sve snimao

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar possibilis
possibilis
19:17 20.11.2023.

kak jaja kad je kriska limuna- terorizam?

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:50 20.11.2023.

Pernar je umobolan.

ZP
Zabranjen pristup
19:36 20.11.2023.

Vijesti bi bile da napisete da je netko poceo voziti smece u zagrebu a ne da neku dvorsku ludu gadjaju jajima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije