Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAĆI ĆE NA TEREN

Policija poziva ravnatelje zagrebačkih škola da dojave ako vide Pernara

Pernar s djecom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
16.11.2023.
u 17:05

Više zagrebačkih srednjih škola dobilo je dopis od policije u kojemu se navodi da, ukoliko doznaju da Ivan Pernar dolazi pred njihovu školu ili ga tamo vide, jave dežurnoj policijskoj postaji

Već nekoliko tjedana Ivan Pernar čeka djecu pred raznim srednjim školama u Zagrebu. Okupljanja maloljetnika neovlašteno snima i objavljuje na internetu, a bilo je i govora o tome da djecu odvodi na piće. Za vrijeme "druženja" im predstavlja svoje stavove o raznim temama među kojima je i medicina, što naročito zabrinjava pošto su neki od njegovih savjeta vrlo štetni za zdravlje.

Ravnatelji ne mogu ništa jer se za vrijeme spornih sastanaka Pernar nalazi na javnoj površini, a djeca dolaze k njemu čim čuju da je u blizini. Već je prijavljen i Pravobraniteljici za djecu, no Pernara to ne zaustavlja. Ipak, njegovim bi aktivnostima pred školama uskoro mogao doći kraj, doznaje 24sata.

Naime, više zagrebačkih srednjih škola dobilo je dopis od policije u kojemu se navodi da, ukoliko doznaju da Ivan Pernar dolazi pred njihovu školu ili ga tamo vide, jave dežurnoj policijskoj postaji. U dopisu također stoji da je policija zaprimila dopis pravobraniteljice za djecu.

VIDEO Prosvjednica protiv molitelja natrgu nasrnula na Pernara

 

 

Komentara 6

EJ
ejStef
18:25 16.11.2023.

Hm, interesantno, Pernar je odjednom veliki problem... A s druge strane imate razne rodne, feminističke i slične udruge koje se zovu da održe učenicima predavanja, isto kao što predavanja tu i tamo zna napraviti i neka katolička udruga... Kada mi je kćer još bila u školi, pred nekoliko godina, došla je neka udruga napraviti predavanje o braku i obitelji, da bi godinu kasnije bila ekipa koja je održala predavanje o fluidnosti rodova, u stilu, danas se probudiš kao muško, a sutra si žensko... Ne znam što bi sad tu mogao Pernar napraviti loše...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:31 16.11.2023.

Hahahahahaha Tko je glasal za Živi zid i Pernara?Glasači stranke možemo!

NO
No1
19:09 16.11.2023.

Bravo! Pernara i treba vratiti u skolu! Barem u osnovnu, ako ne i vrtic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije