Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro opskrbljen

Pao 'poduzetnik' s 10 tona duhana, zagrebačka policija objavila što je sve pronašla

Zapljena 10 tona duhana
Foto: PUZ
1/12
06.12.2018.
u 12:51

Sumnjiči ga se da je od početka ožujka 2018. do 22. studenoga 2018. na području Zagreba unajmio skladišni prostor koji je opremio strojevima za rezanje i pakiranje duhana

Pravi “poduzetnički” duh pokazao je I. P. (45) koji je kazneno prijavljen zbog nedopuštene proizvodnje duhana. A koliko je “uspješan” bio u tome što je radio, svjedoči i podatak da mu je zagrebačka policija zaplijenila 10 tona sitno rezanog i uskladištenog duhana.

Sumnjiči ga se da je od početka ožujka 2018. do 22. studenoga 2018. na području Zagreba unajmio skladišni prostor koji je opremio strojevima za rezanje i pakiranje duhana.

Foto: PUZ

Duhan koji je sitno rezao i pakirao preprodavao je na ilegalnom tržištu, a policija je pretragom, osim 10 tona sitno rezanog duhana zapakiranog u vrećice od 50 grama, našla i stroj za rezanje duhana te strojeve za pakiranje duhana.

“Poduzetniku” slijedi dovođenje pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, a policija nije priopćila koliko je novca zaradio na svom ilegalnom poslovanju.

Pogledajte video: Policija pronašla drogu skrivenu u hladnjači

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar nekakav
nekakav
14:04 06.12.2018.

dajte već jednom pustite ljudima uzgoj duhana za vlastite potrebe, i riješili ste problema s one strane zakona. kao što je pečenje rakije, za svoje potrebe. osim tdr-u i posredno državi kao lovcu na porezne prihode, nikome to ne bi smetalo. ako se već dopušta marihuana za svoje potrebe, onda u čemu je fora, da se duhan ne može? od alkohola pogine sto puta više ljudi nego navodno od duhana (od raka pluća umiru stariji od 65 godina, i zdravstvo ne koštaju skoro ništa, jer to ide brzo, liječenja skoro i da nema, a nama prodaju priče kako puno košta.. problemi sa žilama su jednako učestali kod pušača i nepušača, službene statistike, koje se vole prepravljati u dijelu kojim se optužuje cigarete...) ja bih starome vrlo rado sadio 50-ak duhana, sušio to, rezuckao, pa nek čovjek uživa u starosti, prirodnom duhanu. ja sretan jer duhan iz zemlje izvlači teške metale... u biti, svi sretni, osim države..

ZA
Zagorec101
13:54 06.12.2018.

čovjek jedva preživljavao a vi ga zatvorili

Avatar links
links
13:54 06.12.2018.

šta poduzetnik zna šta je 10 tona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije