Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NITKO NAM NIJE REKAO'

Panika među vijećnicima: Uzbuna protiv parkirališta koje godinama čekaju

Ilustracija
Davor Visnjic/PIXSELL
18.04.2018.
u 13:56

Iako se prvo govorilo da će se raditi na livadi, u Gradskoj četvrti kažu da će se urediti prazna šljunčana površina.

Panika se digla među vijećnicima Mjesnog odbora Siget kada su doznali da Grad počinje rekonstruirati ulicu Siget od Radmanovečke do Aleje pomoraca, ali i da će se ondje napraviti parkiralište. Zabrinuli su se, naime, da će se uništiti livada uz Osnovu školu Većeslava Holjevca.

– Nitko nas ni o čemu nije obavijestio, a onda smo doznali da će se na sljedećoj sjednici Gradske skupštine raspravljati o tome – kaže vijećnica Mjesnog odbora Gordana Pasanec te iznosi sumnje da se zapravo pogoduje nogometnom klubu Hrvatski dragovoljac koji u blizini ima stadion, ali ne i dovoljno veliko parkiralište. Na dnevnom redu sjednice Gradske skupštine doista je najavljeno da će se glasati o prihvaćanju prijenosa prava vlasništva, bez naknade, od Osnovne škole Većeslava Holjevca te da je riječ o parceli od 1128 kvadrata vrijednoj 1,8 milijuna kuna. Ipak, situaciju smiruje predsjednik Vijeća Gradske četvrti Jadranko Baturić.

– Da, uređuje se ulica Siget, i to je odlična vijest jer se sanacija čeka jako dugo. A uređuje se i parkiralište, no ne na nekoj livadi, nego na šljunčanoj neuređenoj površini s druge strane škole. Sigećani već dugo mole da se ondje uredi parkiralište za školu jer ga sad nema – zaključuje Baturić.

Komentara 3

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:08 18.04.2018.

Najbolje sve ostaviti i nista ne dirati. Mi ne volimo promjene. Sve treba biti bolje ali molim bez promjena!

DO
dopizdilomi
17:41 18.04.2018.

Tko vas što pita pa nije to vaše. To je sve Milan donio na opancima iz Vlake. Dobit će te šljunak u milijunskoj vrijednosti (prvo šišanje), onda će se uvesti naplata (drugo šišanje) a iza toga idu sitni polumilijunski iznosi (treće šišanje).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije