Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradi se novi

Ovo će razveseliti studente: Konačno se uklanja ruglo SC-a

Studentski centar
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/2
26.10.2018.
u 08:46

Predviđena cijena radova je 250.000 kuna.

Stari čučavci u prizemlju Studentskog centra napokon se ruše, a radovi na novim zahodima, koji bi trebali biti primjereniji današnjem dobu, trebali bi biti završeni do 15. studenog, javljaju iz uprave SC-a.

– Radovima je planirano postavljanje nove WC školjke kao i novih umivaonika, pisoara i nove slavine sa senzorom, brzog sušila za ruke i svih drugih sanitarija za nove zahode – pojasnio je sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak i nadodao da će i ulazna vrata u toalete biti zamijenjena novom aluminijskom stolarijom, a u prostoru će se izvesti i svi soboslikarski radovi. Predviđena cijena radova je, navodi, 250.000 kuna.

Podsjetimo, godinama su studenti koji su dolazili na ručak ili do Student-servisa u širokom luku zaobilazili stare čučavce u prizemlju Studentskog centra i radije obavljali nuždu u zamjenskom toaletu, koji se nalazi na prvom katu zgrade. O ovim dotrajalim zahodima već se godinama piše, a studenti su nekoliko puta potpisivali peticiju za njihovo uklanjanje. Novi zahodi trebali su biti postavljeni do kraja ljeta, a Bošnjak je kašnjenje opravdao problemima s javnom nabavom i nadodao da će, sad kad je odabran izvođač radova, sve biti završeno na vrijeme.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
15:31 27.10.2018.

ko ubosni...radi ugođaja studentima....ko doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije