Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatišje pred buru

Ovako izgleda šetnja Dolcem kad na njemu nema ni žive duše

napušten zagreb (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/16
30.06.2013.
u 13:00

Sve je to samo zatišje pred buru odnosno večer kada će u centar grada nahrupiti građani kako bi uz šampanjac nazdravili budućnosti u Europi.

I središte Zagreba ispraznilo se uoči velike proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Rijetki građani odlučili su iskorititi jedinstvenu priliku - prošetati opustjelim centrom metropole. 
Fotograf Pixsella zabilježio je kako izgleda Dolac bez kumica koje su zbog svečanosti morale zatvoriti svoje štandove. 

Ipak, sve je to samo zatišje pred buru odnosno večer kada će u centar grada nahrupiti građani kako bi uz šampanjac nazdravili budućnosti u Europi. 

U gradu je na snazi i posebna regulacija prometa zbog koje su neke ulice zatvorene, a Zagrebom patroliraju i brojni prometni policajci koji prema potrebi usmjeravaju promet na alternativne pravce. 

>>ZET: Autobusi od Glavnog kolodvora izmijenjenim trasama

>>Posljednji sati dijele nas od ulaska u EU, Zagreb sablasno pust

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije