Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekologija

Otvoreno deveto reciklažno dvorište u gradu

otpad
Marko Lukunic/PIXSELL
05.09.2012.
u 15:53

Dvorište će raditi radnim danom od 6.30 do 20 sati i subotom od 6.30 do 14 sati. Građani će i u ovom moći besplatno odložiti sve, od plastike do guma.

Novo reciklažno dvorište, deveto po redu u gradu, otvoreno je danas u Španskom, u Ulici Dobrice Cesarića bb.

Dvorište će raditi radnim danom od 6.30 do 20 sati i subotom od 6.30 do 14 sati, a kao i u drugim reciklažnim dvorištima, građani će i u ovom moći besplatno odložiti sve, od plastike do guma.

Komentara 1

VI
Vito
08:36 08.09.2012.

Deseto će biti onoj crnoj smrdljivoj zgradi na Cvjetnom... Već ju napuštaju naivni, a nakon toga slijedi odlaganje otpada, kao što se sad događa u generalovoj zgradi u Medvedgradskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije