Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova cesta 86

Otvorena vrata zaljubljenih u Udruzi invalida rada Zagreba

Udruga invalida rada Zagreba
09.02.2018.
u 15:22

UIR Zagreba okuplja više od 9.000 invalida rada kojima nastoji stalna i pouzdana životna podrška osiguravajući im mogućnost za socijalnu uključenost, kao i konstantnom borbom za poboljšanjem njihovih prava i kvalitete kvalitete života općenito

Udruga invalida rada Zagreba (UIR Zagreba) svoja vrata sad već tradicionalno otvara široj javnosti svake godine, a ove godine to je odlučila organizirati u suradnji s posebnim partnerom – Sv. Valentinom. U čast ove suradnje čitava manifestacija koja se obilježava u srijedu, 14. veljače 2018. godine u prostorijama UIR Zagreba na adresi Nova Cesta 86 u blizini Trešnjevačkog trga, nosi naziv Otvorena vrata zaljubljenih.

Prigodni program započinje u 15,00 sati, a vrata su otvorena za sve zainteresirane građane. U duhu dana zaljubljenih, svoju ljubav prema fotografiji predstavit će Dunja Kolar, članica i volonterka UIR Zagreba, otvaranjem izložbe fotografija pod nazivom "Ptice". Simbolika ptice kao bića slobode i nesputanog leta dobar je motiv za promišljanje o svim ograničenjima s kojima se invalidi rada, ali i ostale osobe s invaliditetom, svakodnevno susreću.

Osim što će se imati priliku upoznati sa stečenim vještinama i talentom članova UIR Zagreba, zainteresirani posjetitelji moći će kroz radionicu stranih jezika testirati i vlastito znanje engleskog jezika i to u karaoke verziji dok će svoju kreativnost moći iskazati izradom fašničke maske kroz kreativno-likovnu radionicu. Potom će svi koji su nekada bili zaljubljeni ili koji su i danas zaljubljeni imati priliku, skriveni pod maskama, pozvati svoju tajnu simpatiju na ples u sklopu Maskenbala zaljubljenih s kojim će naš Dan otvorenih vrata završiti.

UIR Zagreba okuplja više od 9.000 invalida rada kojima nastoji stalna i pouzdana životna podrška osiguravajući im mogućnost za socijalnu uključenost, kao i konstantnom borbom za poboljšanjem njihovih prava i kvalitete kvalitete života općenito.

- Zabavan i veseo ton ovogodišnjeg dana otvorenih vrata, kako to danima zaljubljenih i poklada priliči, ujedno je dobra asocijacija na snagu koja je invalidima rada, kao i ostalim osobama s invalidtetom, potrebna da bi suočeni sa svim preprekama današnjice očuvali pozitivan duh - izjavila je predsjednica UIR Zagreba, Nada Vorkapić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije