Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorio joj oči

Kupila suprugu ovaj dar za Valentinovo pa učinila nešto što nitko nije očekivao

poklon za Valentinovo
Foto: Facebook
1/2
09.02.2018.
u 10:42

Par je u braku bio 15 godina pa je 42-godišnjakinja suprugu odlučila kupiti personaliziranu knjižicu "Što volim u vezi s nama", no kada ju je počela ispunjavati, shvatila je da njezin brak nije ono što je mislila da jest

Nakon što je kupila dar suprugu za Valentinovo, jedna je Australka shvatila da ga mora ostaviti.

Par je u braku bio 15 godina pa je 42-godišnjakinja suprugu odlučila kupiti personaliziranu knjižicu "Što volim u vezi s nama", no kada ju je počela ispunjavati, shvatila je da njezin brak nije ono što je mislila da jest.

Nakon što je knjižicu ispunila potpuno iskreno, spakirala se i napustila supruga.

– Od prve stranice smišljala sam koje lijepe stvari napisati, no jednostavno nisam mogla. Umjesto toga, odgovorila sam najiskrenije što sam mogla. Prvo sam shvatila da mu ama baš nikada ne bih trebala dati ovaj dar, a onda da ga moram ostaviti – objasnila je Australka za portal Nine Honey.

Tako je, primjerice, na stranici na kojoj piše "Ako želiš, možeš lako..." nadopunila rečenicu riječima "usrećiti me", a rečenicu "Volim se prisjećati vremena kada smo..." završila je "radili stvari zajedno".

Na 30. stranici rečenicu "Nevjerojatno je smiješno kada..." završila je s "misliš da stvari možeš popraviti riječima".

Otišla je sa svoje troje djece i postala samohrana majka i priznaje da je to najbolja stvar koju je napravila.

– Zna biti teško, no to je bila ispravna odluka – zaključuje 42-godišnjakinja.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

poklon za Valentinovo
1/10

Komentara 3

DO
domxerex
11:59 09.02.2018.

Genderska agenda i agenda frustriranih i nedojebanih usidjelica iz Kozmopolitena koje ustvari zavide udanim i lijepim ženama i zato smišljaju kako ih maltretirati i ponižavati preko svog glasila. Udanima zavide jer one same to nisu i nikada neće moći. Zavide lijepim ženama jer su lijepe (one iz uredništva kozmopolitena nisu lijepe (više) kao ni ona kobila sa prevelikom glavom iz serije sex i grad) i zato smišljaju kako uništiti ljepotu žena tako da manekenke (kao tzv. uzor ljepote) trebaju izgledati kao mladi izgladnjeli nedorasli dječaci. U pitanju je čista zavist i ništa više. Hajde genderi navalite sa kritikama ali i sami znate da niste u pravu. Pokažite svoju partijsku disciplinu.

IP
ispeci.pa.reci
15:02 09.02.2018.

ak u 15 godina nisi skuzila kakav ti je muz i pokusala to rijesit s njim onda se pokri po glavi i ne trabunjaj o nekoj knjizici

AU
austrougarskigeneral
09:50 10.02.2018.

i sada je to shvatila u knjižici kakvih sve osoba ima. sad to mora cijeli svijet znat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije