Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Otvorena nova ambulanta na Žitnjaku

Na ovoj lokaciji u planu i izgradnja dječjeg vrtića ukupne površine 1 722 kvadrata za 120 djece u šest skupnih jedinica.
07. svibnja 2021. u 15:04 1 komentara 473 prikaza
Foto: Grad Zagreb
Pogledajte galeriju 1/4

Na Žitnjaku je danas otvorena nova ambulanta Doma zdravlja - Istok. Nakon rušenja postojeće ambulante, na njenom mjestu podignuta je nova, a radove su otvorili predstavnici Grada, na čelu s o.d. gradonačelnika Jelenom Pavičić Vukičević. 

KB ''Sveti Duh'' Počeli 27 milijuna kuna vrijedni radovi na novoj zgradi Zavoda za mikrobiologiju

- U ovome dijelu grada sada na raspolaganju stoje dvije novouređene ambulante obiteljske medicine i patronažna služba. Do konca 2021. na ovoj lokaciji dodatno ćemo osigurati i dostupnost usluge rane intervencije za naše najmlađe sugrađane uspostavom Centra za ranu intervenciju Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG - kazala je zamjenica Pavičić Vukičević. Novoizgrađeni zdravstveni objekt od 400 kvadrata u koje je Grad Zagreb uložio oko 8 milijuna kuna osigurat će, kažu u Gradu, dostupnost i visoku razinu zdravstvene zaštite, a time i bolju kvalitetu života. 

jedini kandidati U 66 općina i pet gradova već se sad zna tko će pobijediti

Pavičić Vukičević naglasila je kako je na ovoj lokaciji u planu i izgradnja dječjeg vrtića ukupne površine 1 722 kvadrata za 120 – ero djece u šest skupnih jedinica od kojih su tri jasličke i tri vrtićke, a procijenjena vrijednost investicije je 23 375 000,00 kuna s PDV – om.

Ivana Paradžiković
Novi izazovi
Pogledajte koji je prvi javni angažman Ivana Paradžiković odradila nakon odlaska s Nove TV
Renault Twingo
DOBRA ODLUKA
Nakon dugo vremena sjela u auto i oduševila se
  • rus4:

    Bitno da je otvorena pred izbore a završena prije 1,5 godinu. Kad se misli napraviti u Kozari Putevima? 8 tisuća ljudi a ambulanta u Boku se raspada,curi na sve strane..Bitno da se piše da nam je "Bandić sve dao"...treba doći ... prikaži još! i vidjeti tu sprdačinu od ambulante...lp