Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaće je domaće

Otvoren Sajam zimnice na Jelačić placu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/12
04.10.2019.
u 17:02

Svoje je delicije na štandovima izložilo 96 izlagača iz cijele Hrvatske, a čak 18 njih je sa zagrebačkog područja

Ukiseljeni krastavci, paprike, ajvari, ali i špek, ulja, medovi... Nema čega nema na glavnom zagrebačkom trgu gdje je danas počeo trodnevni "Sajam zimnice i autohtonih proizvoda" kojeg organiziraju Grad Zagreb i Ministarstvo poljoprivrede.

Svoje je delicije na štandovima izložilo 96 izlagača iz cijele Hrvatske, a čak 18 njih je sa zagrebačkog područja. Što se sve nudi na Jelačić-placu provjerio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je sajam i otvorio.

- Pozivam sve svoje sugrađane i posjetitelje da u ova tri dana Sajma dođu na Trg i kupe si nešto za zimu. Jer, domaće je domaće! - kazao je gradonačelnik Bandić.

Komentara 1

ZB
Zbrega
18:13 05.10.2019.

Lijepo i veselo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije