Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tramvajskoj stanici

U Zagrebu otvoren prvi kafić s ponudom isključivo kave i sokova za van

Zagreb: Na tramvajskoj stanici u Ilici otvoren 1st Tram Coffee
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
24.08.2021.
u 15:23

– U SAD-u svi piju kavu s nogu dok jure na posao pa smo htjeli uslugu ponuditi i Zagrepčanima – kaže vlasnik Georgije Dujanović.

Pije vam se kava dok čekate tramvaj i vozite se na posao? Odsad u metropoli postoji i ta mogućnost. Na tramvajskoj stanici u blizini križanja Ilice i Republike Austrije jučer je otvoren 1st Tram coffee, prvi kafić u gradu koji nudi isključivo kavu i sokove za van. Iza koncepta stoji ekipa koja vodi omiljeni trešnjevački birc Chill Out bar, a kao inspiracija poslužili su im američki filmovi.

– U SAD-u svi piju kavu s nogu dok jure na posao pa smo htjeli uslugu ponuditi i Zagrepčanima – kaže vlasnik Georgije Dujanović. Situacija s pandemijom malo je požurila realizaciju, jer je primijetio da u vrijeme lockdowna svi piju “lošu” kavu u pekarnicama, na benzinskima i u kioscima.

– Nudimo i superfinu kavu brenda Costa – kaže. Uz kavu u ponudi su slushyji (zaleđeni sokovi), limunada i sokovi te tostovi. Čim su otvorili, kaže Dujanović, prodali su desetak kava jer su se prolaznicima svidjele niske cijene i kvaliteta. Kava se može naručiti i telefonom, a ako ideja zaživi, domeće, u planu mu je pokrenuti franšizu.

– Prvo otvaramo na Britancu, u Frankopanskoj, a cilj je doći do Jelačić-placa – otkriva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije