Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Stanković pokazao gdje je trenutačno na odmoru i objavio fotku bez majice: 'Kava je 6 kn'

Aleksandar Stanković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/15
23.08.2021.
u 11:40

Ovaj put pokazao je da je na godišnjem odmoru te da je posjetio Albaniju. Stanković je objavio nekoliko fotografija, a na jednoj od njih nema majicu, što je naglasio i u opisu.

Voditelj emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković na svom se  Facebook profilu ponekad javlja i s nekim detaljima iz privatnog života. Ovaj put pokazao je kako je na godišnjem odmoru te da je posjetio Albaniju. 

Stanković je objavio nekoliko fotografija, a na jednoj od njih nema majicu, što je naglasio i u opisu.  

"Jedna bez majice... Pet kilometara plaže. Pijesak i milijun ležaljki. Nitko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema. Kava je 6 kuna, a ručak 40. Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to bulšit, čovjek na čovjeku bla, ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave. Albanija", napisao je voditelj. 

 

Inače, Stanković je već ranije objavio fotku s odmora na kojoj je pozirao sa suprugom i sinom. 
Vesela obitelj spremno je pozirala fotografu, no na fotki se ne vidi glava HRT-ova voditelja. 

"Još mi je stari dobri Joško Paladino govorio: 'Saša, ne radi djecu u pedesetoj', ali ne, ja moram po svom", napisao je  Stanković. Josip Paladino inače je jedan od najpoznatijih, najomiljenijih i najtraženijih hrvatskih liječnika. Zbog njega su na zagrebačko Rebro nastavili dolaziti pacijenti iz cijele Jugoslavije, a sada radi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2, u podcastu Skip Or Beep otkrio je Tatjani Jurić ponešto o svojoj supruzi.  Prisjetio se i početaka svoje veze s današnjom suprugom Željkom. ''Mislim da je ona bila prva koja je napravila korak. Ja se ne znam upucavati, uvijek sam se plašio odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv toga da žene prve priđu muškarcu'', kazao je Stanković, a odgovorio je i što ga najviše izluđuje kod supruge.

''Ne da mi da perem suđe jer sve mora ići u perilicu. Međutim, kad se sve stavi u perilicu, onda ničega nema u onoj ladici, s čim se služim kad jedem… Temperamentna je jako, temperamentnija je od mene. K'o da smo u Dalmaciji, to mi ponekad ide na živce.'' kazao je tada. Osim sina Maka, Aleksandar i Željka imaju i kći. Inače, njihova ljubavna priča započela je prije 15 godina, a četiri godine poslije rodila im se kći Una. Tek kad su malenoj bile tri godine, par se odlučio vjenčati i to tijekom ljetovanja u Dubrovniku.

VIDEO Pogledajte Severininu ljubavnu priču 

ž

Komentara 13

MA
Markovinac
11:55 23.08.2021.

Ide on tamo gdje srbadija masovno ljetuje jer vise ne mogu u Crnu goru a u Hrvatsku ne mogu smisliti da potrose kakvu kunu

Avatar southman
southman
12:12 23.08.2021.

Ostani tamo !

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:15 23.08.2021.

Mičite to. Nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije