Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vlasništvu rh

Otvoren javni natječaj za zakup poslovnih prostora, u Zagrebu ih je čak 18

Foto: Državne nekretnine
1/3
20.03.2023.
u 10:48

Prijave se zaprimaju do 5. travnja, a prostori se nalaze u Ilici, Teslinoj, Gajevoj, Gundulićevoj, Prolazu sestara Baković..

Prolaz sestara Baković 1, Teslina 13 i Tomićeva 3 adrese su poslovnih prostora u strogom centru metropole, u vlasništvu Republike Hrvatske, a za koje je raspisan javni poziv za zakup, s rokom predaje ponuda do 5. travnja u 12 sati. 

Poziv je raspisan za čak 25 prostora u pet gradova, u Zagrebu ih je čak 18, tu su još prostori u Bjelovaru, Puli, Rijeci i Splitu, a koji se u zakup daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina uz oslobađanje od plaćanja zakupnine prvih mjesec dana od solemnizacije ugovora. 

Najviše prostora u metropoli koji su se našli na listi nalazi se u drugoj gradskoj zoni, dok se u samom centru nude dva ulična i dva podrumska. Najmanji prostor na najtečaju onaj je u Prolazu sestara Baković, površine svega 12 četvronih metara, a početna mu je cijena 176.42 eura mjesečno. 

Foto: Državne nekretnine

Početna cijena uličnog prostora u Teslinoj, čija je površina 21 četvorni metar, je nešto manje od 15 eura po kvadratu, dok se nešto veći podrumski prostor u zakup daje za 272,62 eura mjesečno. Podrumski prostor u Tomićevoj, površine nešto veće od 60 kvadrata, u zakup se daje pak za 441,48 eura mjesečno, dok se ostali prostori u metropoli nalaze Domobranskoj 13, Gajevoj 27, Gundulićevoj 11, Ilici 87, Ilici 89/1 te na broju 156. Zatim u Ivekovićevoj 21, Krajiškoj 1A, Zvonimirovoj 20, Kraljice Jelene 6, Petrinjskoj 43 i Boškovićevoj 6 te Šenoinoj 8 i Vlaškoj 99A. 

Na natječaju su još dva prostora u Bjelovaru, na adresi Ivana Gundulića 10, tri u Rijeci, na adresama Ivana Ćikovića Belog 8B, Školjić 7D te Tizianova 36A. U Puli se pak prostor nalazi na adresi Katalinića Jeretova 34, a u Splitu u Krešimirivoj 8. 

Zainteresirani prostore mogu razgledati između 27. i 31. ožujka, a ostale detalje natječaja možete pronaći ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije