Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unikatna ponuda

Originalni darovi za sve generacije na božićnom sajmu

'14.12.2012.,  Zagreb - Artomat , sajam nekonvencionalnih bozicnih poklona i umjetnina u HDLU. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
18.12.2013.
u 19:45

Uz dobro poznati sajam ArtOmat, ovog se prosinca održava i KvartArt, ali i Božićni sajam umjetnina i antikviteta na Britancu.

Unikatni ukrasi, kreativni dodaci i neobične sitnice koje izrađuju mladi umjetnici sve su popularniji božićni darovi pa stoga ne iznenađuje što se njihova ponuda ovog prosinca, u odnosu na prošli, dodatno proširila. Uz sajam ArtOmat, koji se do 24. prosinca održava u Domu hrvatskih umjetnika na Trgu žrtava fašizma, a na kojemu se mogu kupiti radovi više desetaka umjetnika i produkt dizajnera, u najavi su i druga slična blagdanska događanja, na kojima svi mogu pronaći jedinstven dar za svoje najmilije.

Kulturni klub O’grada na Trgu siječanjskih žrtava 8 priprema Božićni KvartArt, koji će se održati 22. prosinca od 12 do 20 sati. Nakit, torbe, modni dodaci i druge unikatne sitnice moći će se kupiti po raznolikim cijenama, a posjetitelje ovog umjetničkog placa očekuju popusti, pokloni, kuhano vino...

Doista posebni i jedinstveni darovi moći će se kupiti na Božićnom sajmu antikviteta, koji će se održati na “Malom placu” na Britancu. Sajam će se održati od 19. do 21. te 23. i 24. prosinca, a posjetitelji će uživati i u tradicionalnoj blagdanskoj glazbi i kuhanom vinu.

Jedinstven nakit, licitare i autohtone domaće proizvode građani mogu pronaći i na božićnom sajmu koji se održava u ulicama u centru grada te na Zrinjevcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije