Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukotvorine u gradu

Svi zagrebački sajmovi na jednom mjestu - pogledajte

advent (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
14.12.2012.
u 12:30

Sajmovi 
su idealna prilika za kupnju originalnog i jeftinog dara za nadolazeće blagdane

Svake godine u božićno vrijeme najviše brige zadaje kupnja poklona za najmilije. Što kupiti a da se ne ponavljamo, gdje pronaći idealan dar, koliko novca izdvojiti... Rješenje su sajmovi rukotvorina domaćih kreativaca i neafirmiranih umjetnika koji će se ovog vikenda održati po cijelom gradu. Unikatni pokloni moći će se pronaći već za 10 kuna, a oni dubljeg džepa moći će kupiti i neku umjetninu za par tisuća kuna.

Šarena ponuda

Pletene životinjice ili anđelčići, nova knjiga, umjetnički predmeti, vintage komadi, bilo namještaja bilo odjeće, ili unikatni proizvodi domaćih umjetnika i inovatora, dio su ponude. Ovdje će se moći pronaći pokloni i za one najzahtjevnije.

Razmjena knjiga

Sajam u Tvornici kulture s kreativnim rukotvorinama, Artomat-sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta u Hrvatskom domu likovnih umjetnika, KVARTART O`PLETI u Kulturnom klubu O`Grada s ponudom kukičanih i pletenih ukrasa, Bazaar u Galeriji Inkubator s umjetničkim radovima, razmjena pročitanih i starih knjiga u KC Peščenica ili već provjereno dobar Bazaar u Kvartu, ovaj put u zimskom ruhu, mjesta su gdje će se ovaj vikend uz kavu ili topli čaj razgledavati i kupovati pokloni.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
LILLIT
15:19 14.12.2012.

Bravo !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije