Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sara i Luka za pamćenje

Imali svatove u tramvaju i postali internetski hit

Svadba
Foto: Zakaj volim Zagreb
13.12.2015.
u 16:05

Na ZET-ovu su vozilu umjesto broja i smjera, pisala imena mladenaca - "Sara i Luka". Unajmljivanje tramvaja za posebne prigode košta od 1500 kuna naviše, po satu.

Pjesma, ples i tamburaši u ZET-ovom tramvaju! Nesvakidašnjim prizorom iznenadili su jedni svatovi koji su se odlučili provozati gradom u javnom prijevozu te su pritom oduševili brojne građane na koje su naišli.

Slika tramvaja na kojem su umjesto broja i smjera pisala imena mladenaca - "Sara i Luka", brzo se proširila društvenim mrežama te je izazvala brojne pozitivne komentare

Iz ZET-a pak poručuju kako se ne radi o toliko rijetkom događaju, a uvijek im je drago kada se mladence odluče tramvajem odvesti na slavlje. 

 

E ovdje se kontrola nije usudila ući! :D Sara & Luka 󾬏

Posted by Lana Karačić on 13. prosinca 2015

- Ove smo godine imali 15-ak svadbi u tramvaju, otprilike jednom mjesečno, a upite primamo svakog tjedna - poručili su iz ZET-a te napomenuli kako svatko može unajmiti tramvaj za vožnju, a postoji i cjenik za izvenrednu vožnju. Tako je za sat vremena vožnje u starom tramvaju potrebno izdvojiti 1500 kuna, za one novije 1800, a za niskopodne 2200 kuna. Osim za vjenčanja, tramvaji se najčešće unajmljuju za maturalne zabave, korporativna događanja...

Ključne riječi

Komentara 6

NO
nonasur
17:09 13.12.2015.

fora. sve najbolje Sara i Luka

MM
maximilijanalexandar.max
17:08 13.12.2015.

Sara i Luka, sretno u novom životu.

OL
olrajt
18:46 13.12.2015.

..ne bi nikog iznenadilo da se ne upriliči vjenčanje u šekretu-WC-u!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije